Bayern München slo Wolfsburg 2-0

14. august 2022 fortsatte andre runde av Bundesliga, og Bayern-laget møtte Wolfsburg i sin debut Billige fotballdrakter.

På Allianz Arena, i første omgang, headet Pavard inn i rammen, Mane scoret målet og ble kalt offside først, Muciara scoret med et langskudd, og Muller scoret et poeng og scoret enda et mål. I andre omgang oppnådde ingen av lagene noe. På slutten av kampen beseiret Bayern München Wolfsburg 2-0, og innledet to seire på rad i starten av ligaen. Bayern München rangerer for øyeblikket først med 5 seire og 1 uavgjort. Det er verdt å nevne at dette er den første opptredenen av denne FC Bayern München drakt. Denne Adidas-trøyen for Bayern er hovedsakelig mørkegrå, med knallrøde Adidas klassiske tre striper på skuldrene og røde mansjetter, som gir en følelse av visuell lagdeling. . Den ikoniske "MIA SAN MIA"-logoen på bakkragen på trøya er mottoet og filosofien på alle nivåer i klubben, samt klubbens vilje til å lykkes fullstendig. Forsiden av trøya er et diamantformet mørkt mønster som symboliserer det tradisjonelle bayerske kortspillet "Schafkopf". Mønsteret er fordelt med fire ikoniske fargemønstre av eikenøtter, grønne blader, hjerter og bjeller i sauehodekortet. Det er et av høydepunktene i denne trøya.

Fargen på denne trøya er klassisk og gir Bayern en meget vakker prestasjon. bestedraktbutikk.com er glade for å promotere denne trøyen laget av resirkulerte materialer. Fans, når du kjøper et sesongkort til klubben på Allianz Arena for 140 euro, bør det være et godt valg å gå med en trøye som denne.