Crystal Palace slo et demoralisert Manchester United 4-0

Sesongen går mot slutten, og Manchester United setter fortsatt ulike pinlige rekorder for laget. De led et 0-4 bortetap ved føttene til Crystal Palace og ble forbigått av Chelsea på rankingen. "Du er ute av klassen i morgen." Ten Hag, som ble latterliggjort, stakk hendene i lommene og virket oppgitt over sin skjebne.

Faktisk er Ten Hags munn den mektigste tilstedeværelsen i Manchester United. Han insisterer på at lagets nåværende vanskeligheter er forårsaket av skader. Før kampen kom Bruno Fernandes og Maguire med på den enorme skadelisten. Dette fikk Ten Hags formasjon til å åpne døren. Spillere som hadde på seg Crystal Palace draktpasserte dem like lett som å krysse veien ved 3-tiden om morgenen, og utvidet stillingen til 2-0 før pause.

I andre omgang fortsatte Manchester Uniteds forsvar å fungere som et dørslag, og slapp inn to mål på ti minutter, og kampen endte 4-0. Det som er enda mer skummelt er imidlertid at Crystal Palace ikke så ut som de ga alt i løpet av kampen. Det var en spesielt vanskelig dag for Casemiro, som hadde på seg nummer 18 billige fotballdrakter, da to av målene hans ble nektet.