Daniel Maldini debuterte for Italia!

I UEFA Nations League mandag beseiret Italia Israel 4-1. I dette spillet kom Daniel Maldini fra benken iført nr. 11 billige fotballdrakterog debuterte på landslaget.

Italia spilte veldig bra i denne kampen. Ledet 1-0 i første omgang, scoret de tre mål i andre omgang, og dermed stillingen 4-1. Da tiden kom til det 72. minutt hadde kampen allerede mistet spenningen, og Spalletti tok en avgjørelse som fikk fansen til å juble: Bytt ut Daniel Maldini! Under blikket til familien hans gikk Daniel inn på banen. Så langt har herligheten til Maldini-familien, som har en magisk skjebne med Italia landslagsdrakt, gått utrolig i arv.

Debut, familietitting, skaping av italiensk fotball og familiehistorie, seier, for Daniel og italienske fans, denne natten er for drømmende. Cesare Maldini og Paolo Maldini har skrevet utallige herligheter på banen. Nå går Daniel også modig sin egen vei og gjør fremskritt.